Σαχτούρη 27, Πειραιάς 213.029.8952 Δευτέρα - Παρασκευή 12:30μμ - 16:30μμ

Σχετικάμε τον tetzeri

100% HOME FOOD | MINI RESTAURANT - TAKE AWAY - DELIVERY

λίγαλόγια

Ο tetzeris ξεκίνησε την λειτουργία αρχές του 2014. Είναι ένα εστιατόριο μεσογειακής δημιουργικής κουζίνας το οποίο απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν κάτι το διαφορετικό στην καθημερινή τους διατροφή αλλά δεν έχουν το χρόνο για να το προετοιμάσουν.

Όσοι απαρτίζουμε τον tetzeri είμαστε παθιασμένοι με το φαγητό… Οι σεφ μας έχουν δουλέψει στα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο και μεταφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στο πιάτο σας. Γι’αυτό το λόγο καθημερινά αγοράζουμε και μαγειρεύουμε άριστης ποιότητας πρώτη ύλη την οποία μετουσιώνουμε σε δημιουργικά λαχταριστά πιάτα! Το μενού μας καλύπτει τις καθημερινές διατροφικές ανάγκες όλων όσων έχουν μια επιβαρυμένη καθημερινότητα, προσφέροντάς ελαφριά και θρεπτικά γεύματα.


“Σε μια εποχή που η υπερκατανάλωση γρήγορου και πολλές φορές αμφιβόλου ποιότητας φαγητού έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας εμείς προσπαθούμε να προσφέρουμε γευστικές εμπειρίες και όχι “κάτι για να χορτάσεις”, σε ένα concept το οποίο συνδυάζει delivery, take out & mini restaurant!”

τομενού

Ο tetzeris προσφέρει 6 πιάτα + 1 πιάτο ημέρας, τα οποία είναι διαφορετικά κάθε μέρα, 4 πιάτα grill, 4 μακαρονάδες, σαλάτες και κυπριακές πίτες. Μέσα από τα πιάτα του μενού μας μεταφέρουμε την εμπειρία ενός υπέροχου γεύματος που κάποιος βιώνει σε ένα πολύ καλό και ακριβό εστιατόριο, στον χώρο του, είτε αυτός είναι εργασία ή σπίτι, πολύ οικονομικότερα και σε premium packaging.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ


ταεστιατόρια μας

Με ανάλαφρη ατμόσφαιρα και minimal διακόσμηση, τα καταστήματα μας υποδέχονται όλους όσους επιθυμούν να γευματίσουν μεταξύ 12:30-16:30, αφού πρώτα μας καλέσουν ώστε να ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα.