Σαχτούρη 27, Πειραιάς 213.029.8952 Δευτέρα - Παρασκευή 12:30μμ - 16:30μμ

tetzeriscatering

Gourmet φαγητο στο χωρο σας!

Με τον tetzeri να αποτελεί τα τελευταία 5 χρόνια συνώνυμο τυπικότητας, δημιουργικότητας και άριστης σχέσης ποιότητας-τιμής όσον αφορά το φαγητό στο χώρο σας,  αποφασίσαμε να πάμε ένα βήμα παρακάτω…

Έτσι, δημιουργήσαμε το tetzeris catering,  μια υπηρεσία για όλους εσάς που θέλετε να προσφέρετε  ¨γευστικές εμπειρίες” στους καλεσμένους σας!

Εξυπηρετούμε όλη την Αττική. Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιμεληθούμε το catering των εκδηλώσεων σας στο +30 6951 85 53 07

εταιρικόcatering

Καλύπτουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας για  coffee break, lunch break, diner.

Αναλαμβάνουμε πλήρως την κάλυψη σεμιναρίων, εκπαιδεύσεων, ομιλιών και εταιρικών εκδηλώσεων τόσο σε επίπεδο τροφοδοσίας (καφέ, finger food, cocktail menu), όσο και εξοπλισμού (τραπέζια μπουφέ, σερβίτσια, ποτήρια), επίσης παρέχουμε εξειδικευμένο προσωπικό για service.


cateringστο χώρο σας

Αναλαμβάνουμε το catering της δεξίωσης σας ή του party σας σε όποιο χώρο μας υποδείξετε.

Τα μενού μας είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους μιας και αποτελούνται από  finger food, μπουφέ ή σερβιριστό με μεγάλη γκάμα επιλογών μεταξύ μεσογειακών δημιουργικών , ελληνικών παραδοσιακών ή ethnic πιάτων.

Επίσης, πέρα από το φαγητό, παρέχουμε και τον απαραίτητο εξοπλισμό (τραπεζοκαθίσματα, τραπέζια μπουφέ, σερβίτσια ποτήρια) καθώς και το έμψυχο δυναμικό που θα χρειαστεί για μια τέλεια εκδήλωση.


παιδικάparty

Αναλαμβάνουμε το catering της εκδήλωσης ή του party σας σε όποιο χώρο μας υποδείξετε, με ειδικά μενού τα οποία θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας φίλους!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιμέληθούμε το catering των εκδηλώσεων σας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ »